Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contactinformatie
Routebeschrijving
Nieuwsarchief
Voorwaarden

Nieuwsarchief

Alles voor Niks

Het is vrijdagmiddag, een beetje na vijven. Het was een zware dag, een zware week. Maar niet onplezierig, de stagiaires die we de afgelopen weken hadden hebben goed werk gedaan en toen ze in de laatste pauze vertelden dat dit hun leukste stage plek was tot nu toe, dat voelde echt goed.
En daardoor vergeet je even je vermoeidheid. Maar aan het einde van de dag liet lichaam en geest weten dat het mooi genoeg was geweest. Toch nog even de telefoon aanpakken. Het was Oscar, van OJC Niks. Hoever we waren met het repareren van hun movings die eerder die middag ter reparatie aangeboden waren?
En eigenlijk is morgenmiddag niet echt een optie meer, alles moet nog geprogrammeerd worden. Dus het eten en rusten moest nog even wachten. 2,5 uur later kon ik Oscar bellen met goed nieuws: er waren 2 vervangende movings beschikbaar.
Vandaag kregen we dit bericht:"Beste Euro Pa, nogmaals bedankt voor het snelle handelen, hierdoor hebben wij op het laatste nippertje onze set-up nog kunnen redden." Met vriendelijke groet, namens OJC Niks, Oscar Wiedemeijer. En er zat een foto bij. Dat zijn leuke dingen voor de mens. Graag gedaan, Oscar!

Datum: 10 December 2016

Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!