Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contactinformatie
Routebeschrijving
Nieuwsarchief
Voorwaarden
facebook

Welkom bij Euro*P.A.

Zwanenweg 4 Tienray 0478 539080 info@europaverhuur.nl


We verhuren geluid, licht, beeld, stroom, podia en nog veel meer!

Af filiaal Tienray of indien gewenst compleet verzorgd. Alles wat nodig is voor een feest of evenement. Nou ja......bijna alles! En wat we zelf niet hebben, regelen we voor onze klant. Wij zorgen ervoor en maken er iets moois van. Dat is ons vak.

Wilt u liever kopen? dan huren?

Dat kan natuurlijk ook. We helpen u graag. Met advies en met apparatuur uit voorraad leverbaar dan wel speciaal voor u besteld. En u profiteert meteen van onze conform laagste website prijzen.


Hoeft het niet nieuw te zijn?

We hebben volop "Ex Rental" in de verkoop. We zetten ze op marktplaats en op deze site staan al onze occasions, winkel en demo modellen op.

Wie weet, misschien kunnen we nu of in de toekomst ook wel iets voor u betekenen. Heel graag tot ziens!


login
Laatste foto-album:
Venray, Belgian Brass
12 September 2017

H I G H L I G H T S

Corona klus

En dan is er ondanks de Corona crises toch nog één klusje. Just for fun. Want Henk en Nelly zijn op 13-4-2020 65 jaar getrouwd en vieren het feest in quarantaine. Alleen, maar niet eenzaam, want ze krijgen volop aandacht, van familie, buren, kennissen en dorpsgenoten. Ze worden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Kijk hier maar eens.

Datum: 11 April 2020

Tijd voor een goede voorjaarsbeurt

Het is tijd en er is tijd voor een goede voorjaarsbeurt. Elk voordeel heb z'n nadeel. De voorgevel komt weer strak in de lak te zitten. Goed weer en geen vuiltje aan de lucht.
(over wat er allemaal in de lucht zit maken we nu eventjes geen woorden aan vuil)

Datum: 8 April 2020

Corona

Wat de gevolgen zullen zijn weet nog niemand. Alle feesten, partijen en evenementen zijn tot nader bericht afgelast.

Datum: 23 Maart 2020

Aan alles komt een einde...

Het is half december en 2019 zit er dus bijna op. Een jaar waarin Ralph zijn directiestoel inruilde voor een meesterlijke baan bij theater de Maaspoort in Venlo. En ook "onze" kersverse vader Pepijn is daar de gelederen gaan versterken. We zullen nog vaak aan ze terugdenken. 2019 was ook het jaar met een aantal giga grote producties in Leiden, Rotterdam (Ahoi!) en RaboMusicSensation in 't hoogkoor in Boxmeer. November was de drukste maand sinds jaren met Caldenbroich Music Night gevolgd door het BCL treffen in Grubbenvorst. En tegelijkertijd enkele grote producties in de merthal voor de Dreumel, de Horster Ondernemers Prijs, Sinterklaas en tot slot Collegetour met presentator Twan Huys en de spotlights gericht op Jac Poels. En zojuist hebben we met onze laatste krachten een geweldig mooie proms in Mill gedaan. Nu is het echt wel even tijd om tot rust te komen....

Datum: 16 December 2019

Veel gedaan maar nog veel te doen.

Vele handen maken licht werk! 💪 Sinds gisteren zijn wij samen met tientallen vrijwilligers van Harmonie en Tamboerkorps Semper Unitas Sambeek druk in de weer om de sporthal van Optisport 't Hoogkoor in Boxmeer om te bouwen tot een ware muziektempel. Zeg maar gerust het Ziggo Dome van de regio! Maar waar je wekelijks in de Ziggo Dome terecht kunt, is de Rabo Music Sensation 2019 toch echt een eenmalige productie - volgende week breken we alles weer af. Dit wil je dus echt niet missen! Meer info over deze productie vind je hier.

Datum: 13 Oktober 2019

Sozen op toer

Vandaag gaan de sociëteiten van de gemeente Horst aan de Maas bij elkaar op bezoek. Een leuk initiatief waardoor ze elkaar eens een keer "in het echie" zien. In plaats van alleen maar via de "social media". De toer begint 's middags in Tienray, bij OJC Gaellus. Dan via Sevenum naar Lottum. En tot slot zakken ze door in Horst, bij OJC Niks. Tot 3:00 uur. Euro*p.a. is er in het begin en op het einde bij betrokken. Met apparatuur en crew. In Tienray geluid met een geluidsman en in Horst licht met een lichtman. Met op beide locaties onze duizendpoot Martin achter de knoppen. De foto hebben we van Martin gehad (want foto's maken kan hij ook) gemaakt tijdens het optreden van Mongoose.

Datum: 5 Oktober 2019

Modeshow Horst aan de Maas gaat toch door.

Toen de organisatie besloot de modeshow toch door te laten gaan, waren we enigszins verrast. Op het nieuws van 800 uur die morgen werd nog melding gemaakt van allerlei buitenactiviteiten die wegens het slechte weer waren geannuleerd. Dus met de muts van de regenjas tot ver over de oren getrokken gingen we aan de slag. En om 1230 uur stond alles netjes klaar. Vanwege de harde wind konden we het backstage gedeelte niet met doeken afrokken, maar met wat improviseren is het toch gelukt om het podium showklaar te krijgen. Misschien in het voorjaar nog een keer, hopelijk dan met beter weer.

Datum: 30 September 2019

Een nieuw begin..

En toen was het zover: de liedjesavond in Venray van de Pielhaas anno 2019. Het speelt zich af in de schouwburg te Venray, te weten in de theaterzaal boven. Vanavond zal blijken of de talloze uren van voorbereiding zullen leiden tot het gewenste resultaat. Het eerste grote evenement van het nieuwe carnavals seizoen staat in de startblokken. Met op de gang een rijtje stille getuigen die pas weer de zaal in mogen als alle liedjes uitgeklonken zijn en de winnaars bekend zijn. Hopelijk zal wederom blijken: winnen is niet belangrijk, als we er samen maar een leuk feest van hebben kunnen maken! Lang leve de lol.

Datum: 24 September 2019

Tommy

Amper bekomen van het Grubbenvorster revue avontuur zijn onze mannen op maandag meteen weer aan de slag gegaan in de merthal. Bouwen voor de volgende grote productie waarbij Euro*p.a. geluid, licht en beeld verzorgd: de rockopera Tommy van The Who, vertaald in het Horster dialect, uitgevoerd door groot orkest, band en louter artiesten afkomstig uit Horst aan de Maas.
Over de foto:
Als je in Horst iets nodig hebt op het gebied van teksten, het Horster dialect en creativiteit, dan kom je eigenlijk heel snel bij twee mensen uit: Wim Hendrix en Ger Gubbels. Dit duo, dat onder andere in 2018 de teksten voor de Horster Revue schreef, heeft ook ieder voor zich behoorlijk wat werk achter zijn naam staan.

Niet gek dat zij benaderd zijn om de originele teksten van Tommy te vertalen (of hertalen) naar het Horster dialect. Wim en Ger hebben ervoor gekozen om de teksten niet alleen te vertalen, maar ook het verhaal naar Horst toe te halen. Het publiek zal zeker herkenning vinden in het verhaal dat, zoals we van Wim en Ger kennen, met een vleugje humor en scherpte geschreven is.

Datum: 20 Mei 2019

Grubbenvorster Revue: We zien aope

En toen was het zondagavond 19 mei 2019. Gelukt! Het is toch altijd spannend of het uiteindelijk allemaal goed zal komen. Zeker als je weet dat er meer dan 20 draadloze headsets in een bijna 3 uur durend spektakel steeds van speler gewisseld wordt blijft het spannend tot het einde. En dan valt het doek. Goed gedaan, horen we van alle kanten. De man die op zaterdag video opnames heeft gemaakt stuurt ons vandaag een berichtje dat begint met: "Beste mensen van Euro*P.A. Licht & Geluid, Vooreerst mijn complimenten voor de technische begeleiding van de Grubbenvorster revue. Een wat mij betreft foutloze en perfecte zaterdagvoorstelling voorzien van goed licht en geluid" . Tevreden klanten en enthousiast publiek: daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer maar weer. Meer info over deze productie vind je hier.

Datum: 14 Mei 2019

van stagiaire naar flightcase bouwer

Toen Sem bij ons stage kwam lopen, was al gauw duidelijk dat hij geen gemiddelde stagiarie was. En na zijn stage mocht hij blijven om in zijn vrije uurtjes te helpen op de zaak en op klus. Inmiddels is hij zich aan het ontwikkelen tot een heuse flightcase bouwer, hij krijgt les op locatie van Martin Duykers in Castenray. Vandaag had hij zijn eerste case klaar en toen onze fotograaf ter plaatse was om dit vast te leggen was hij alweer bezig met een ander project, een case voor in ons magazijn. Sem heeft het er duidelijk naar zijn zin en als het aan hem ligt krijgen we nog heel veel mooie nieuwe kisten. Hoog tijd dus om alvast de oude kisten op marktplaats te gaan zetten.

Datum: 8 Mei 2019

Nu in de verhuur: de nieuwste Panasonic laser projector.

Het beeld wat deze beamer kan projecteren is een ware blikvanger op elk evenement. Met zijn gigantische lichtsterkte zijn we al tot 16 meter breed gegaan. Geweldig, wat een plaatje, hoor je dan alom. Als je dit dan ook van je klanten hoort, is dat extra genieten.

Datum: 4 April 2019

Odapark by night by Euro*p.a.

Op zondag 9 december veranderde tijdens de opening van LA GABBIA het Beeldenbos van Odapark in een spektakel van licht en performance. Tussen 16 en 19 uur werd die dag een lichtspel vertoond waarvan door een Italiaans kunstenaars trio dat zichzelf Aurora Meccanica noemt een videoregistratie gemaakt. Deze zal tijdens de duur van de tentoonstelling tot en met 24 maart 2019 te zien zijn in het Kunstlab. De benodigde apparatuur werd door Euro*p.a. 10ray geleverd.

Datum: 9 December 2018

Euro*p.a. verzorgt proms in Arcen

De Koninklijke Harmonie van Arcen speelt live een selectie uit de Top 2000! Behalve van de meer dan uitstekende harmonie kunt u ook genieten van zang door Roy Verbeek, Nelleke Rijs, Imke Geuke en Floor Simons. Voor een Pink Floyd lied zullen leerlingen van de basisschool hun opwachting maken. De drumband zal een originele omlijsting verzorgen rondom dit optreden. Iedereen is van harte welkom op dit niet te missen unieke live TOP2000 optreden op zaterdag 8 december om 20.00 uur en op zondag 9 december om 14.00 uur in MFA de Schans! Voor kaartverkoop kijk op www.harmonie-arcen.nl

Datum: 29 November 2018

Europa loopt voorop met PIONEER NEXUS 2

De nieuwste topper van Pioneer is de NEXUS-2 set. En die is vanaf nu te huur bij Euro*p.a. Tienray. Daarmee lopen we weer eens ouderwets voor op de concurrentie. Het is nog niet duidelijk waar de set dit weekend voor het eerst het podium bestijgt: bij PPM of bij Gaellus Open Air?

Datum: 17 Mei 2018

Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2017

De Ondernemersprijs Horst aan de Maas heeft dit jaar als thema Internationaal ondernemen. We hebben veel complimenten gekregen over de opstelling van het podium, videoschermen en publieke tribune. Ook een primeur voor deze editie was dat Pepijn nu achter de lichttafel zat. Het geluid was weer in vertrouwde handen van Paul. http://www.ondernemersprijshorstaandemaas.nl/

Datum: 24 November 2017

Rabobank Clubkas

Dinsdag 21 november vindt dan eindelijk de Clubkas Finale-avond plaats in de Merthal in Horst. Het belooft weer een feestelijke avond te worden waarop ruim 450 clubs hun cheque in ontvangst mogen nemen. Het thema 'verbinden' loopt als een rode draad door het programma. Euro*p.a. verzorgt mede geluid, licht, beeld, podium, special effects etc etc

Datum: 19 November 2017

Caldenbroich Music Night 2017

Vandaag ontvingen we dit berichtje van Sraar Straten namens de werkgroep Caldenbroich Music Night Beste Eric, Maarten, Ralph en medewerkers Euro PA , Alléén maar positieve reacties over ons concert gisteren. Zelfs van de altijd kritische toehoorders alleen maar lof. Want mede dankzij jullie prima licht en geluid konden zij én wij genieten van prachtige zang, dito solistische tonen, puik combowerk, een mooie presentatie en –last but not least- een spetterende muzikale uitvoering van orkest en slagwerkensemble! Ook nogmaals alle lof ook voor de méér dan prettige en flexibele inzet vooraf. Wij hebben genoten van dit alles! Nogmaals: dank, het was een heerlijk muzikaal avontuur! Werkgroep CMN 2017, Sophie, Gilbert, Wout en Sraar

Datum: 19 November 2017

Hiltho 2017

Toen L1 vroeg of we op de Hiltho een promo filmpje wilde maken, dachten we meteen: "Dat is iets voor Pepijn" . Hij heeft het mooiste kopje van de crew en is toch alle dagen aanwezig op onze stand. Niet alleen om ons bedrijf te promoten, maar vooral als aanspreekpunt voor al onze Hiltho-klanten. (zie toelichting op you tube) Dit doet hij er dan nog gewoon even bij ! L1 heeft er geen gras over laten groeien: gisteren opgenomen en vandaag kregen we het al als download toegestuurd. Nog even een in en uit-tro aan gemaakt en meteen op you tube en onze site geplaatst. Ralph zal het wel op facebook zetten denk ik. Ik hoop maar dat ze daar genoeg likes op voorraad hebben!!

Datum: 9 Oktober 2017

Work Out

Nog 1 nachtje slapen. Nee, dan is het nog geen Sinterklaas, dat duurt nog even.
Nee, dan begint de Hiltho 2017 ! Toen ik hoorde hoeveel klanten Euro*p.a. hier met beeld, geluid en verlichting zou helpen, brak het angstzweet me uit. Dit kon alleen goed gaan als we met alleman heel hard zouden werken. En als we eerder zouden beginnen dan gepland. Zodat de dag voor de opening een dagje zou zijn dat we op adem konden komen. (lees: tijd hadden voor onvoorzien...) Gezien het vele (ook lichamelijke) werk werden alle fitness afspraken (op een na) meteen geannuleerd en de planning werd aangepast. En het is gelukt. Het staat voor 99%. Ron, Henk, Sem en Maarten doet vandaag het laatste procentje. En Ralph en Pepijn kunnen hun volledige aandacht aan PPM geven. Al onze opdrachtgevers zijn klaar of bijna klaar. Nog even wat puntjes op de I en dan: "Laat de klanten maar komen!"
We kregen zojuist een foto van Hans van Work Out. Ik kan goed begrijpen dat hij hier heel tevreden over is!

Datum: 5 Oktober 2017

login
Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie Personeel Backend
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!