Een beamer voor buiten?

balvaardigheid

Langzamerhand komen weer alle signalen op groen te staan. Tijd voor actie ! We worden plat gebeld of we een beamer hebben. Voor overdag, voor buiten. Maar hoe onze beamers ook hun best doen, ze halen het niet van de zon. Zelfs onze 12,5 duizend ansilumen sterke Panasonic HD laser beamer kan dit niet. Afgelopen vrijdag in de grote kerk in Venray (overdag en de kerk heeft best grote ramen) lukte dat nog wel, maar binnen is toch anders dan buiten. En dat zeggen we dan ook tegen onze klanten. Voor buiten heb je gewoon een sterke LED wall nodig. Maar de kans is groot dat je er nu in heel Nederland geen meer kunt huren!

Euro*p.a. verzorgt al jaar en dag alle optredens van de PPM band en in hun set up zit ook een LED Wall. Niet zo groot, want het moet op het podium in de show passen. Maar misschien toch geschikt om iemand die voor een select publiek iets in de open lucht (wel met dak !!) wil presenteren. Zoals bv autoraces of een voetbalwedstrijd..

Het toeval wil dat de PPM Band dit weekend in de Maaspoort in Venlo een doorloop heeft van hun show voor het nieuwe seizoen en vanavond is er tussen de bedrijven door even tijd en wordt de LED Wall getest op balvaardigheid en snelheid. Vanavond weten we meer.

Maar morgen al inzetten, dat wordt nog een hele kluif.