Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
Categoriën:

- Bands
- Evenementen
- Verenigingen
- Overige

Alle categoriën


Link aanmelden

Links

Klassiek op Locatie
Met veel genoegen en tot grote tevredenheid heeft Euro*p.a. (lees Eric Claessens) vele jaren lang de zomerconcerten van Klassiek op Locatie in eerste instantie alleen het geluid, later ook -overdekt- podium en meer verzorgd. Tijdens die jaren werd geschiedenis geschreven.
SOS-Meerlo-Wanssum
Wereldfestival Meerlo-Wanssum. Dit driejaarlijks wereldfestival vindt plaats onder auspicien van de Stichting Ontwikkelingssamenwerking Meerlo-Wanssum in en bij manage De Megelsprong in Meerlo. Euro*P.A. zorgt voor het geluid van het mammoetorkest en koor bestaande uit vijfhonderd muzikanten en zangers. Speciaal voor de zangers werd een mammoet aqarium gemaakt om het geluid zo optimaal mogelijk in de manage te krijgen. Ook de band Ondiep en Kaja traden op.
Vastelaovesvereiniging Jocus Venlo
Euro*p.a. verzorgt al meer dan 30 jaar (voorheen onder de naam Van Montfort) het geluid en licht bij de diverse evenementen van Vastelaoves Vereiniging Jocus in Cultureel Centrum de Maaspoort in Venlo.
Trademark
In het illustere jaar 1988 kwamen vijf jonge knapen op het sublieme idee om een feestband te beginnen. Enthousiast als jonge honden bestormden ze de lokale podia. De slogan van de bevriende band Jovink (niet goed, wel hard) sloot bewonderenswaardig goed aan bij de jonge knullen. Met het ouder worden van Trade Mark (en de bandleden) groeide het plezier evenredig met de bierconsumptie. Ieder optreden was, is, en blijft een feest voor het publiek, maar zeker ook voor de band.
Lol is de enige drijfveer van Trade Mark. Ondanks de stijgende leeftijden en het stijgend aantal papa’s in de band, blijft elk optreden een happening. Vol rock & roll, humor en veel bier. Een feest zonder Trade Mark is als bier zonder alcohol!!
P.P.M.
'PPM is anders. In het land van coverbands waar de één nog cooler/vernieuwender/grootser is dan de ander, houden wij het bij de basis: de muziek. Met die muziek gaan we dan wel alle kanten op. We kunnen alles spelen en doen dat ook op verzoek (via sms). We vliegen in sneltreinvaart van de hak op de tak in medleys die als huiswerk dienen voor de mash-up bands van tegenwoordig. Maar bovenal, we zijn voor jong tot oud 'gezellig'. Daarmee bedoelen we dat we een band zonder poeha zijn: we zijn één met het publiek en maken samen het feest. Bij ons is 'What you see is what you get'. Daar wordt je bij de meeste bandleden overigens niet blij van, maar gelukkig hebben we ook Loes nog ;-)'
winterzon
Op zondag 28 februari 2016 vond voor de 12de keer het WinterZon Festival plaats, hét evenement voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking.
De ruim duizend bezoekers genoten zichtbaar van optredens van achtereenvolgens FROXX uit Horst, Crist Coppens, Romy Monteiro, Math Craenmehr samen met Frank & Ivan, One Two Trio en Frans Duijts. De bezoekers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, vaak met begeleiding, zongen mee, dansten mee en een groot aantal kon zelfs even artiest zijn door mee te doen op het podium. De organisatie was in handen van Rotary Club Horst aan de Maas en o.v. Concordia ’62 uit Horst, ondersteund door zo’n 100 vrijwilligers.
Het volgende WinterZon Festival vindt plaats in 2018. Tot dan!
Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!