Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
CategoriŽn:

- Bands
- Evenementen
- Verenigingen
- Overige

Alle categoriŽn


Link aanmelden

Links

SOS-Meerlo-Wanssum
Wereldfestival Meerlo-Wanssum. Dit driejaarlijks wereldfestival vindt plaats onder auspicien van de Stichting Ontwikkelingssamenwerking Meerlo-Wanssum in en bij manage De Megelsprong in Meerlo. Euro*P.A. zorgt voor het geluid van het mammoetorkest en koor bestaande uit vijfhonderd muzikanten en zangers. Speciaal voor de zangers werd een mammoet aqarium gemaakt om het geluid zo optimaal mogelijk in de manage te krijgen. Ook de band Ondiep en Kaja traden op.
winterzon
Op zondag 28 februari 2016 vond voor de 12de keer het WinterZon Festival plaats, hťt evenement voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking.
De ruim duizend bezoekers genoten zichtbaar van optredens van achtereenvolgens FROXX uit Horst, Crist Coppens, Romy Monteiro, Math Craenmehr samen met Frank & Ivan, One Two Trio en Frans Duijts. De bezoekers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, vaak met begeleiding, zongen mee, dansten mee en een groot aantal kon zelfs even artiest zijn door mee te doen op het podium. De organisatie was in handen van Rotary Club Horst aan de Maas en o.v. Concordia í62 uit Horst, ondersteund door zoín 100 vrijwilligers.
Het volgende WinterZon Festival vindt plaats in 2018. Tot dan!
Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!