Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
Categoriën:

- Bands
- Evenementen
- Verenigingen
- Overige

Alle categoriën


Link aanmelden

Links

Trademark
In het illustere jaar 1988 kwamen vijf jonge knapen op het sublieme idee om een feestband te beginnen. Enthousiast als jonge honden bestormden ze de lokale podia. De slogan van de bevriende band Jovink (niet goed, wel hard) sloot bewonderenswaardig goed aan bij de jonge knullen. Met het ouder worden van Trade Mark (en de bandleden) groeide het plezier evenredig met de bierconsumptie. Ieder optreden was, is, en blijft een feest voor het publiek, maar zeker ook voor de band.
Lol is de enige drijfveer van Trade Mark. Ondanks de stijgende leeftijden en het stijgend aantal papa’s in de band, blijft elk optreden een happening. Vol rock & roll, humor en veel bier. Een feest zonder Trade Mark is als bier zonder alcohol!!
P.P.M.
'PPM is anders. In het land van coverbands waar de één nog cooler/vernieuwender/grootser is dan de ander, houden wij het bij de basis: de muziek. Met die muziek gaan we dan wel alle kanten op. We kunnen alles spelen en doen dat ook op verzoek (via sms). We vliegen in sneltreinvaart van de hak op de tak in medleys die als huiswerk dienen voor de mash-up bands van tegenwoordig. Maar bovenal, we zijn voor jong tot oud 'gezellig'. Daarmee bedoelen we dat we een band zonder poeha zijn: we zijn één met het publiek en maken samen het feest. Bij ons is 'What you see is what you get'. Daar wordt je bij de meeste bandleden overigens niet blij van, maar gelukkig hebben we ook Loes nog ;-)'
Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!