Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contactinformatie
Routebeschrijving
Nieuwsarchief
Voorwaarden

Bedrijfsprofiel

Opgericht door Marcel Hendrix als een 1-mans zaak in 1978. In de eerste jaren vooral bezig met het verzorgen van drive in shows. Eerst in Lottum, Broekhuizen, Melderslo, Horst, Baarlo - kortom: hier in de buurt. Uiteindelijk met een vrachtauto vol spullen door heel Nederland en een groot gedeelte van Duitsland.

Inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf van en door vakmensen.Met nu aan het hoofd 2 "bazen", de oude (Marcel) en zijn opvolger (Ralph). Niet altijd even gemakkelijk. Maar op die manier proberen we de continuiteit van het oudste en grootste verhuurbedrijf in de regio te waarborgen.

Op onze Technische Dienst heerst Eric. Hij is al langer dan dat we ons kunnen herinneren betrokken bij het wel en wee van Euro*p.a.! Hij zorgt ervoor dat onze spullen in prima conditie zijn. En daarnaast runt hij de afhaalverhuur. Maar bovenal is hij een gevierd en veelgeprezen geluidstechnicus. Hij stond bijvoorbeeld de afgelopen 10 jaar bij elk concert van Klassiek op Locatie achter de knoppen van het geluid. Hij is ook de geluidsman van Circus Mok, een serie theatervoorstellingen van CV de Pielhaas in de schouwburg te Venray. Hij heeft ook diverse theatertours op zijn naam staat. Heeft gewerkt met o.a. Peter Koelewijn en Henk Westbroek Als je eenmaal Eric hebt gehad, wil je niet anders meer....

Onze jongste werknemer (maar ook inmiddels al 20 jaar) is Pepijn. Hij helpt waar hij kan.En is verantwoordelijk voor het magazijn. Hij zorgt ervoor dat de spullen die nodig zijn worden geladen, dat de retour spullen worden gelost en dat het magazijn netjes op orde is. Een belangrijke en niet te onderschatten taak

Verder hebben we de hulp van een hele schare weekend werkers en/of freelancers. Jongens die gefascineerd zijn door geluid, licht en al wat dies meer zijn. Op dit moment bestaat de harde kern uit: Marc, Maarten, Martin, Menno.
Euro*p.a. is ook een erkend leer en stagebedrijf.

Minder frequent, maar al heel lang en onmisbaar zeker op drukkere dagen zoals de aanloop naar en carnavalsdagen zelf huren we freelancers in, hier wil ik met name Riza, Ron en Ivo noemen..

Iedereen kan bij ons -op afspraak- terecht voor verhuur, verkoop en advies.
Onze verhuur kent 3 disciplines: afhaalverhuur, bezorgverhuur en kompleet verzorgde (bemande) verhuur.

Zo leveren wij complete geluidsversterking en lichtshows voor elk feest: van groot tot klein van bruiloft tot rockweekend en van trance-party tot promsconcert.

We verzorgen optredens van bands en festivals (P.P.M. / Trademark / Jeopardy / Mixx partyband) maar ook klassiek getinte concerten (Klassiek op locatie, Mannenkoor Venray ) voor verenigingen (VV Jocus Venlo / CV de Pielhaas Venray, Schuttersfeest Gilde Geijsteren ) en voor de locale overheid en instellingen (Gemeente Horst aan de Maas, Vincent van Gogh Instituut). Zelfs op studentenfeesten in de Randstad zijn we een graag geziene partner voor geluid, licht, beeld en stroom.

De uitvoering van de grotere evenementen is onze tweede natuur geworden, zo hebben we met veel succes bijna alle PROMS concerten hier in de regio mogen verzorgen met geluid, licht, stroom en podium.

Ons motto: De klant tevreden? Dan wij ook. En niet eerder.

Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!