2020

Een van onze goede voornemens voor het jaar 2020 is een grote magazijnopruiming door de verkoop van apparatuur die we niet frequent genoeg inzetten.
Euro*p.a. licht en geluid begon in Tienray aanvankelijk op Zwanenweg 4, daarna kwam Zwanenweg 10 er bij, toen Zwanenweg 3 en in 2017 hebben we ook Zwanenweg nr 1 in gebruik genomen.
We hebben nu een slordige 2400 vierkante meter magazijn- en bedrijfsruimte tot onze beschikking en toch ligt nu al weer ruimtegebrek op de loer.

En omdat we ook in 2020 weer flink willen investeren in nieuwe spulletjes, zal er plaats gemaakt moeten worden.

Er zijn een aantal platforms waarop we onze overtallige apparatuur gaan etaleren, een daarvan is deze site. Het plan is om elke maand steeds tussen de 20 en 50 “nieuwe” artikelen in de etalage te zetten en de hoop is dat op den duur al onze overcomplete apparatuur een nieuw baasje gevonden heeft.

Het is niet gemakkelijke om een faire prijs voor een occasion te bepalen. En hoe fair de prijs ook is, uiteindelijk bepaald toch het mechanisme van vraag en aanbod.
Heb je interesse in een van onze producten maar vind je de prijs aan de hoge kant?
Doe een passend bod, misschien gaan we er wel op in…

Op al onze occasions zit trouwens 10 dagen garantie.
Ben je in de markt voor gebruikte apparatuur op het gebied van geluid en licht, hou dan deze site van Euro*p.a. Tienray in de gaten, er zullen regelmatig nieuwe aanbiedingen te vinden zijn.