Euro*P.A. bedrijf verhuur verkoop occasions foto's links
Euro*P.A.
http://www.euro-paverhuur.nl
Home
Bedrijfsprofiel
Contactinformatie
Routebeschrijving
Nieuwsarchief
Voorwaarden
geluid voor optocht facebook

Welkom bij Euro*P.A.

Zwanenweg 4 Tienray 0478 539080 info@europaverhuur.nl


We verhuren geluid, licht, beeld, stroom, podia en nog veel meer!

Af filiaal Tienray of indien gewenst compleet verzorgd. Alles wat nodig is voor een feest of evenement. Nou ja......bijna alles! En wat we zelf niet hebben, regelen we voor onze klant. Wij zorgen ervoor en maken er iets moois van. Dat is ons vak.

Wilt u liever kopen? dan huren?

Dat kan natuurlijk ook. We helpen u graag. Met advies en met apparatuur uit voorraad leverbaar dan wel speciaal voor u besteld. En u profiteert meteen van onze conform laagste website prijzen.

Hoeft het niet nieuw te zijn?

We hebben volop "Ex Rental" in de verkoop. We zetten ze op marktplaats en op deze site staan al onze occasions, winkel en demo modellen op.

Wie weet, misschien kunnen we nu of in de toekomst ook wel iets voor u betekenen. Heel graag tot ziens!


login
Laatste foto-album:
Magical Easter Weekend
7 April 2015

H I G H L I G H T S

Videoprojectie bij daglicht, kan dat?

Nee, eigenlijk niet. We hebben een videoprojector van 15 duizend (!) ansilumen opgebouwd en desondanks was de powerpoint presentatie op het projectiedoek van 4 meter breed niet overtuigend. Gelukkig hadden we dit al zien aankomen en is er in goed overleg vooraf tijdens een demo met de klant besloten om het toch op deze manier te doen. Een LED wall was vanwege de enorme kosten geen optie.
Tegen de zon is geen enkele beamer opgewassen!

Datum: 30 September 2016

Oorlogsmuseum krijgt tintje..

Afgelopen week hebben we in het bekende Overloonse oorlogsmuseum het tentoongestelde op een bijzondere manier mogen verlichten: alsof het nacht is. Met alleen de tl verlichting uitmaken ben je er nog niet. Het was een hele klus maar als dan uiteindelijk de klant zegt: geweldig, precies zoals we ons dat voorgesteld hadden! neemt dat toch een belangrijk deel van de vermoeidheid weg.

Datum: 30 September 2016

Jeugdsentiment...

Dat is lang geleden dat dit meubel door ons wekelijks ingezet werd. Maar na een fikse poets beurt zag het er weer toonbaar uit en daarna heeft Ralph het als verrassing bij een tuin feest van een klant opgebouwd. Nou ja, dat wil zeggen: een gedeelte ervan. Er bleek toch niet genoeg plaats om alles er neer te zetten. Tijdens het poetsen en testen kwamen sporadisch herinneringen van "die goede oude tijd" naar boven.

Datum: 19 September 2016

Europa is In the Mood voor Waldrakkersfeest in Ottersum

Het Waldrakkersfeest is in Ottersum en omstreken een begrip. Door het uitvallen van de band Noah kreeg Euro*p.a. op vrijdagmiddag een spoed aanvraag om het geluid van de band Mood te doen, voor zaterdagavond! Dat we ook onder tijdsdruk zulke opdrachten goed tot een einde weten te brengen wordt vanavond door Paul H (geluid) en Pepijn J (licht) bewezen. Ga maar kijken!

Datum: 20 Augustus 2016

Proms now Wanssum editie 2016

Ook deze keer koos de fanfare van Wanssum voor ons en daar zijn we best trots op. Met Eric achter de geluidstafel, Paul op de monitor en lichtman Ron.

Datum: 23 Juni 2016

Kids In Music 3

Dit mailtje lag vanmorgen in de bus. Een heerlijk begin van de dag!
"Voor de derde keer ( na Kids in Music I en II ) weer hartelijk dank voor de prettige samenwerking! Ik heb uit de zaal verschillende complimenten over het geluid gehoord. En hoe jullie onder moeilijke omstandigheden toch weer een goed podium bouwen, is heel knap. Nogmaals bedankt en succes met je bedrijf. Piet van Kempen, bestuurslid Meuleveld Kinderkoor."

Datum: 6 April 2016

Nikspack Festival 2016

Dit weekend is het zover: Nikspack Festival 2016 w/ Mozes and the Firstborn, Guerilla Speakerz + many more brandt dan los! De opbouw is inmiddels in volle gang en we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Combitickets à €10,00 zijn nog tot morgenmiddag 15.00u online te koop via nikspackfestival.nl of tot 19.00u bij Miez-D Music & Entertainment in Horst. Er is vrijdags een dagkassa à €6,00. Zaterdags kost een dagticket €8,00. Doe er dus je voordeel mee! event: https://www.facebook.com/events/1648092688764246/

Datum: 4 Maart 2016

STEAM

STEAM. Stomend, dampend, vol gas en in een fantastische setting. Dan hebben we het over de vijf “Leading ladies” van STEAM! Met hun vernieuwende stijl imponeren deze rockchicks het publiek vanaf de eerste minuut tot ver nadat de laatste noot gespeeld is. Verwacht een stomende bühneshow met een hoog tempo en een avond vol stampende hits die in een geheel nieuw jasje zijn gestoken. Vijf mega stoere vrouwen, in een show die een beetje eigenwijs is, maar vooral zeer indrukwekkend. STEAM, uniek voor ieder podium!

Datum: 4 Maart 2016

Groot, groter, GROOTS !

Nieuw in de verhuur: geen 40, geen 50 maar 58 inch LED TV. Dus als je een keertje verlegen zit om een maatje groter, ook daarvoor kun je vanaf nu bij Euro*p.a. terecht. En voor de prijs hoef je het niet te laten, introductieprijs de hele maand maart voor slechts € 99,00 ex btw per dag.
Let wel: het product is nog zo nieuw dat we nog geen mogelijkheid hebben om het op statief te zetten. Maar daar wordt vanaf volgende week aan gewerkt.....

Datum: 4 Maart 2016

Winterzon festival editie 2016

Frans Duijts en Romy Monteiro op WinterZon Festival 2016 Op zondag 28 februari 2016 vindt voor de 12de keer het WinterZon Festival plaats, hét evenement voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking. WinterZon Festival 2016 wordt afgesloten door niemand minder dan Frans Duijts, de alom bekende Nederlandstalige volkszanger. Naast Frans Duijts treedt ook Romy Monteiro op. Zij schittert momenteel in de musicalhit ‘The Bodyguard’. Ook Crist Coppens, de zingende slager uit Horst, Math Craenmehr en Pieter samen met Frank & Ivan, feestband One Two Trio en DJ Guido maken hun opwachting tijdens het WinterZon Festival 2016.

Datum: 18 Februari 2016

Optocht afgelast

Het zal geen makkelijke beslissing zijn geweest om de optocht af te lassen. Schieten we ook niet een beetje door? Dat zal op deze winderige carnavalsmaandag ongetwijfeld in het zuiden van het land hét onderwerp van gesprek zijn. Jammer.

Datum: 8 Februari 2016

Waalwijk - van werk komt werk

Soms vragen we ons weleens af: "waarom hebben we het zo druk? Als we ergens slecht in zijn, dan is het wel in reclame maken." Er is maar een antwoord mogelijk: mond op mond reclame, zelfs anno 2015. Alle social media ten spijt. Van werk komt werk.
Deze foto is van een opdracht die we hebben uitgevoerd in Waalwijk.
Het was een mega feest met de naam "Memories uit Waalwijk" . Met dank aan Hennie en Wim!

Datum: 2 December 2015

Euro*p.a. totaal beleving

Het is allang niet meer alleen maar uitzonderlijk goed geluid. Het is steeds vaker een totaal pakket. Euro*p.a. zorgt bijvoorbeeld voor giga grote led-of projectieschermen ten behoeve van het "larger than life" vertonen van filmpjes en live beelden. Niet alleen showlicht maar ook het smaakvol uitlicht van decor. Podium op gewenste maat. Geluid op gewenst volume. Wat u wilt. Klant is koning.

Datum: 20 November 2015

Glow 2015

Glow is inmiddels een begrip. Een week lang kun je in Eindhoven naar de mooiste lichtspeelsels kijken. Een wandeling (slentering) van een slordige 5 kilometer langs de meest uiteenlopende kunststukken, allen met als gemeenschappelijke noemer: licht.
Op de foto volgens Ralph's het mooiste wat er dit jaar te zien was: de wervelvlam. Netjes in een plastic kooi verpakt zodat de bomen niet zouden verschroeien. Het was even wachten, maar dan zag je ook wat. En dit licht kon je ook voelen! Het gloeide zelfs op 100 meter afstand. Echt Glow!

Datum: 13 November 2015

Caldenbroich Music Night 2015

Afgelopen weekend mochten we in Grubbenvorst weer CMN verzorgen. Vandaag kregen we deze mail: Dank voor jullie fantastische bijdrage aan Caldenbroich Music Night. De afstemming en het meedenken vooraf, de flexibiliteit en inzet tijdens de voorbereiding én natuurlijk jullie prima inbreng ‘in beeld en geluid’ hebben CMN 2015 wederom naar een hoger plan getild! Wij, dirigenten, alle muzikanten maar ook het publiek hebben méér dan genoten: TOP! Nogmaals dank! Groeten, Sraar

Datum: 9 November 2015

uit de oude doos 3

We hebben er nog eentje gevonden, helemaal onderin de doos. En hoewel dit toch al een flink aantal jaren geleden is, lijkt hij niet veel veranderd..

Datum: 28 Oktober 2015

verkocht!

Toen we de vraag kregen of we plek hadden voor een sales-stagiaire hebben we niet lang hoeven na te denken. Euro*p.a.heeft genoeg spulletjes die we kunnen laten verkopen. En mede dankzij research werk van stagiaire Martijn ging er vandaag een zware versterker met speciaal transport naar Italië.

Datum: 15 Oktober 2015

Ingezonden brief van een PIELHAAS

Hallo EuroPa, 26 september, Liedjesfestival 2015…….. wat was het een schitterend feest!!!! En om in de woorden van onze geweldige winnaars Nevvenén te blijven: “Ge wet noeëts wat ge mitmákt ien ow laeve, wat ze os vurspelle mòtte weej nog mar ziën!!” Nou, één ding is zeker, weej hebbe ’t mitgemákt en wat was het moj, zo moj….. Onze 7x11 JubileumCD wordt er eentje um gröts op te zien, “weej geluuëve ien Vastelaovend 2015-2016”. Aan dit Liedjesfestival zijn wekenlange voorbereidingen voorafgegaan; voor onze artiesten repetities, danspasjes, zanglessen, pekskes maken en noem het verder maar op. Dat alles om op deze avond met z’n allen te kunnen knallen. Ze hebben alles wat ze in zich hadden gegeven, hun enthousiasme en plezier spatte van het podium af. Maar deze avond is niet alleen een succes geworden door deze prachtige artiesten. Zeer zeker niet……. Want zonder jullie enorme inzet/hulp/enthousiasme hadden wij dit feestje nooit op deze manier kunnen vieren. Wij van kemissie Liedje maken voor jullie allemaal dan ook een hele diepe buiging en willen jullie enorm bedanken. Het was een genot om met jullie te mogen samenwerken en hebben er bieësteg van genoten……. Namens kemissie Liedje, DANK JULLIE WEL !!!! Paul van Lipzig

Datum: 28 September 2015

uit de oude doos

Wie herkent deze jongenman? Een foto uit de oude doos, gemaakt toen hij hier stage liep. Tip: we komen hem binnenkort weer tegen in Grubbenvorst, als we aldaar een groot muziekspektakel van geluid en licht gaan verzorgen.

Datum: 27 September 2015

Korenfestival te Beesel unaniem positief over Europa

Vandaag kregen we per mail de evaluatie van hete korenfestival te Beesel dat we een tijdje geleden hebben verzorgd. Als je wilt weten, hoe we dat gedaan hebben, nodigen we je graag uit om hierhet volledige verslagte downloaden en te lezen: Heb je geen tijd voor deze uitgebreide lofzang, dan willen we het graag voor je samenvatten: volgend jaar weer!

Datum: 22 Juli 2015

login
Contact-informatie Printer-vriendelijke Versie Personeel Backend
© Copyright 2004: Euro*P.A. - Alle Rechten voorbehouden
Valid XHTML 1.0! Correct CSS!